Vad har hänt med Britney?

Alltså ärligt talat, vad här igentligen hänt med Britney Spears?

Hon börjar som den oskyldiga, kristna med den lilla ängla rösten, slår igenom världen med hit me baby one more time succe hit må ja säga. Alla små barn stora som små ville vara Britney: sången utseendet och attityden!
Hennes karriär rullar på från albumet hit me baby one more time till oops i did it again ännu en super skiva. Livet bara lekte. Sedan byter hon lite still till den mera "sexuellt mognare" stilen vilket man kan se i hennes tredje album Britney med bland annat låten Slave 4 u , jah här ser vi allt en annan sida av Innocent Britney! Men stilen håller, och pengarna rullar in. Sex köper alla och allt! Så visst Britney där gjorde du ett bra drag! Britneys öma sida kommer fram i hitten I'm not a girl not yet a woman , Gud det måste ha varit tjejens bästa låt genom tiderna!
Kariären fortsätter vidare till In the zone nya Britney kör på med sex blandat med lite oskyldighet, går hem bland fansen. Låten Me against the music feat världsberömda Madonna, ännu en kanon låt. Med en pluspoängare kyssen på the award med självaste Madonna, oj oj oj där tappa många hakan! Men folket köper!
Sedan var det paus i kariären och full gång på kärleksfronten. Från snabb giftemålet i Vegas till Kevin Federline, två ungar ploppade det allt ut Sean och Jayden, men gulliga som S*tan är dom.  Förhållandet gå och kommer, omvånaden går och kommer, alcohol droger vad mer? Ja vad håller Britney på med. Kevin får vårnaden och Brit hamnar på rehab och hår åker av. Brit förvandlas från ängel till penis huvud!
Efter 4 års velande fram och tillbaka i sitt personliga liv slapper kvinnan äntligen ut ett nytt album Blackout med den första singeln Gimme more. Ja du VAD FAN ÄR DETTA? Det kan man fråga sig var hände med Britney, med hennes röst, stil och attityd allt är förändrat! Inte till det bättre må jag säga! Det nya albumet kan förklaras med dessa ord: En blandning mellan techno, Rnb, pop, sex med snönande, fnissande och viskninar. WHAT THE FUCK BRITNEY! En sådan här kombination kan inte användas det borde vara förbjudet, rent ut sag låter förjävligt!!! Och videon till hennes nya singel ja: B-video/ amatör sex film som till och med JAG kunda ha gjort så mycket bättre. Flickan lilla har antagligen slått i huvudet i rakapparaten! För fan vad dålig gjort videon och albumet är!!!
För att vara ärlig jag saknar den gamla Britney Spears, för detta är inte hon nu i alla fall det här är någon annan jag förstår inte vad som har hänt med Britney från att gå från världs stjärna till en flopp på ett par år är vad hon har lyckats med. Visst hennes liv har varit bra och haft sina dåliga men vad fan det har la alla haft! Oftast blir man starkare av att få kämpa inte men inte i hennes fall. Britney är en stor hög kaos!
Britney ett råd släpp inte albumet, för du kommer fan att tappa många fans om du gör det och antagligen få nya som typ p*rvester eller nått sånt Who ever's into porrfilmer och porr låtar! Och ta en rejäl titt på ditt liv och fixa det innan du börjar med något nytt som sången, när du är redo kan du försöka igen men det är du inte nu i alla fall!
Stackars flicka, pengar kommer nog inte rulla in på detta albumet.
Britney lycka till med ditt liv, hör av dig när du kommer tillbaka som den "Riktiga Britney" vi alla älskar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0