Keep your feet on the ground and your head in the clouds

Vad är oddsen igentligen?

Paramore spelar i sthl den 30 november och jag är fast här, och sen spelar dom runt omkring england men i städer som är flera timmar ifrån min, och när dom väl spelar i London är jag hemma över jullovet?

Alltså jag älskar Paramore och de gör cp ont att veta att jag inte kommer kunna gå på deras senaste turné! Fuck vilken otur man alltid har!!!

 

Next time you point the finger, I might have to break it


Breathe

They've done it again! Idioter, fan vill flytta härifrån, snabbt!

 

 

Jag hatar halloween, bara för att jag hatar att klä ut mig, visst ibland är de roligt att lossas vara någon annat men för de mesta del är de skit, köpa massa skit för att ha d epå sig en jälva gång. Onördigt som fan! Och här verkar dom fan fira de typ flera dagar i rad, ah orka!

 

Nej orkar inte skriva här är arg på alla på jävla roomates som inte ska hålla käften!

 

I won't stay long enough for you to take a breath


Take this piece of shit and get out

Idag har jag varit ledig, sov länge eftersom jag somna sent igår pga av min tröga flat mates som inte kan respektera andra, först så sitter mayo o hans vänner o spelar fifa 10 o verkligen lever in i spelet, skricker o ropar o spelar massa hög bas musik fram till ca kl 1 ja var själv uppe till kl 12 men sen ville ja sova o de gick ju inte eftersom dom sätt där inne i hans rum o skrek med dörren öppen, sen tillslut somna ja men då vakna ja upp igen vid 13.30 av att några andra fån trattar står i korridoren (dörran är inte alls ljudisolerade!) o pratar o håller på i ca 1 h så där ligger ja o försöker sova med örronproppar men de går inte, men sen så måste ja har somna av tröttheten för ja vaknaupp i morse jätte trött o yr i huvudet så sov ca 2 h till :D. Fan önska att man hade eget place där de var tyst o lugnt!

Jag var på gymmet idag 1 h sen så gick ja ner till poolen för att simma 30 min så ja har varit riktigt duktig men var trött efteråt. Sen sov ja en 30 min åt och har skrivit typ klart min uppsats vet inte riktigt va ja ska skriva mer på den så jag tror ja är klar ska skicka iväg den till min tutor för att kolla upp den.

Nu ska de bli lugnt ikväll hooppas jag ^^

 

Every second you are with me


Pamp

 

Nu är min säng värsta muuusig, någon som vill komma och krypa ner med mig?

Har nytt täcke, en ny bordslampa som är jätte fin o lite värmeljus som luktar vanilj, lockar de inte?

 

Du får inte skrämma mig så där igen!

Jag behöver en bästaste helg<3

 

 

Miss my honey every single second


The whole club looking at her

Vi var ute igår, ladies night först gick jag o Hannah ner till första våningen eftersom de va någon som fyllde år där, Josh ( han var lite lik Jude Law men hårrigare haha) o så fick jag träffa finnen Karolina, hon var uppväxt i sverige så hon kunde svenska med, så de var kul o träffa någon anna från sitt hemland haha låter som en uttlänning :P

Sen så åkte vi ner till the white house de var gratis inträder för tjejer men när vi kom in så var de bara 2 pers där inne hahah så vi bara wtf? och så gick vi ut, så vi begärde oss till ett annan ställe mono de var ganska coolt, spelade as bra musik ( exemple "evacuate the dance floor remix med cascada då tänkte ja på lila emelie <3) när vi kom dit men sen blev de för mycket techno så de var bara massa beat hela tiden. Det var två brudar som dansade bakom osss o dom levde verkligen in i låtarna hade värsta cirkus showen så cp roligt ut iaf den ena hon såg drogad ut med. Men sen så åkte jag o hannah hem med sista gratisbussen hade så jävla ont i fötterna eftersom ja hade på mig högklackat för första gången på lääääänge. 

Nu är jag trött försökt gå upp tidigt för att fixa tvätten innan jag åkter ner till stan för att julhandla o handla mat.

 

Am addicted to the sound


Teardrops on my guitar

Migrän, migrän, migrän varför ska man få migrän? Vad är meningen att ha de igentligen? Man blir konstigt i huvudet, de pluserar, man mår illa och orkar inget? Vad ska de vara bra för? Och varför ska vissa lida av de och inte andra, mah är trött på att få migrän! Det håller mig tillbaka från vardagen!

 


Pull me back

Ge me hjärtat nu eller 8 veckor framåt!

Let be your supernova

Var sugen på att gå ut idag för första gången på länge, och då ville förstås ingen annan så de blev inget. Kollade lite på Grey's sen spela jag och Mayo FIFA 10 vi spela la typ 7 matcher han vann alla utom en :D. Första målen och första vinsten kom sist, han blev lite upprörd. Han spelade med något kenyansk lag och jag med Inter inte precis jämt men lite ring råst efter att inte spelat de på så länge. Kollade nyss på ett avsnitt av Smallville. 
FIck reda på att man skulle vrida klockan 1 timma bakåt imorgon skönt får en timma sovmorgon mera hehe ^^. 

Nej är uttråkad funderar på om man ska sova eller?

 

Never let that thing go


If I just lay here, would you lay down with me?

Igår var jag, Hannah och Fran och såg filmen UP 3D den var jätte mysigt och massa rolig, rekommenderar starkt att ni ska se den! Disney is wounderful!

Idag blir de en pluggdag, ska försöka läsa allt vi har gjort hittills och försöka börja på min uppsatas har nog kommti på ämne nu iaf vilket är bra men sen gäller de ju att börja på nått, som alltid är svårast!

Fan va min rygg gör ont, den är jätte öm. Har varit på gymmet 2 gånger denna veckan den är la inte riktigt van eftersom jag har haft uppehåll, hoppas de går över de är jobbigt. I need massage!!!

Hinner inte prata nu, time is running out....

 

p.s någon annas spotify som cpar?

 

I think I'm in serious need of therapy


Maybe it's not my weekend

Jag börjar smått gilla England mer och mer, vet inte vad de är. Mest nog för att jag gillar min kurs den är så intressant, dock har vi mycket att göra och ibland känner man sig väldigt vilsen eftersom alla lärare säger att Universitetet är stället för indviduella hjärnor och självständig arbete så ibland slänger dom uppgifter på en och bara säger gör detta utan att man fattar va man igentligen ska göra. Så jag har varit på lärarna mycket och frågat va man ska göra igentligen haha man kan inte fatta allt liksom :P. Måste skriva en uppsats på 1500 ord tills 9 nov o de är mindre än 3 veckor kvar och har inte hittat va jag ska skriva om måste utforska lite mera och försöka göra klart de tills helgen iaf.

Ja igår laga jag jätte god mat, potatismos med kycklingfile och lite wokade grönsaker med karl johan sås dock blev moset inte tillräckligt mosat men de gick o äta så idag mosade jag de lite mera o då blev de perfekt sååå himla gott bästa jag har gjort hittills!

 

 

 

Nu måste jag reseracha lite!

I'm over of getting older!


I love you more than ever

Bästaste helgen på jätte länge <3333333

 

Fast nu är man tillbaka igen i detta jävla land, saknar Markus och Borås ännu mera så jag lider massa av ensamheten


Sjöbo i mitt hjärta

Lååång dag idag, först börjar dagen med att vara med i ett experiment ( vi måste typ samla på experiment credits typ 30 poäng och man får olika credits beroende på experiment och hur lång tid de är) så jag fick 2 att vara med i ett experiment där jag fick först kolla på en dator skärm som visade upp massa meningslösa ord jätte fort och jag skulle hinna se dem orden som bara hade samm bokstav typ khlkioe, koohone, rrrrrr, knotee så r skulle jag hinna se och det gick fort! SÅ skulle man finna 2 sådanna lika dana bokstäver sen så fick jag gör ordpussel (3 bokstäver fattades i ett ord) som var cp svårt typ 30 ord jag kunde bara 2 haha sen så fick jag samma med 2 bokstäver fattades då kunde jag typ 5 haha. Fick förklarat för mig att de gick ut på att de som man såg på datorskärmen vissa av dessa ord var med i ordpusslet så man skulle kolla om man omedvetet uppfattade vissa etc etc. De var interssant och vara med så, har bokat tid för lite andra experiment också. Sen så hade jag workshop vilket löd att vi satt vid datorn och lärde oss excel i 2h lite jobbigt. Sen åt jag svampravoli i ett av skolans olika restauranger fast de va inte så gott. Sen hade jag "riktig" psykologi lektion om hjärnan och dess funktioner och så fick vi se en film där olika personer hade fått hjärnskador som påverkade dom på olika sätt. En kvinna hade fått någon skada som kallades " foreign accent syndrome" vilket gjorde så att hela hennes "riktiga" tal försvann så hon fick en helt annan röst, lät typ som en utlänning som pratade engelska när hon igentligen hade engelska som sitt modesmål. Så hon lät typ som en rysk/tysk/fransk som just hade lärt sig engelska, fan va hemsk att sådant kan hända. De var en mycket intressant film.

Var ännu en gång nere i stan för att handla lite kläder till kim och lite saker till mig hihi ^^

Så nu har jag ätit mig mätt och belåten, resväskan är typ packad och så måste jag sova om typ en timma om man ska orka gå upp 3.30 på morgonen. Nej måste fixa lite läxor

Next stop Borås<333


Oh really

Dagen är nästan slut. Började dagen med frukost och sedan prata lite med älsko <3 sen så åkte jag inte till uni men fick reda på att lekionen var flyttad igen! till 12 istället för kl 11 så fick vänta i en timma. Sen hade jag lektion i 2 timmar men de gick bra eftersom lektionen är rolig :D. Sedan åkte jag in till stan och åt på kfc men min mage börja cp igen vette fan va de är med den nu för tiden! Sen så såg jag en underklädesbutik tänkte bara gå in i kika så längst bak i butiken fanns de sexleksaker och typ utklädsler haha visste inte att jag hade gått in i en sexbutik! Kollade runt lite ganska mycket folk i olika åldrar som var där inne, sen gick jag till disney butiken( den coolaste butiken eva!) köpte en present till karolina snövit och alla dom sju små dvärgarna figurer hoppas hon gillar de. Se handla jag lite på ASDA (asta som man utalar de haha). Sen va de dags att åka hem och tvätta 2 maskiner som tog evigeheter att göra klart, lagade lite mat undertiden blev ganska gott. Hannah kom in o fråga om jag hade köpt takeaway men nej de hade jag gjort själv. Kyckling, svamp , brockoli, majs, bönor, tomater, paprika med soysås och ris de va gott så har lite kvar tills imorgon. Har inte kunna plugga så mycket för har ingen fokus nu för tiden kanske blir bättre när jag har fått komma hem! Awiiie längtar såå, dock så måste jag gå lägga mig cp tidigt vilket kommer säkert inte gå eftersom de är aldrig tyst här. Sen så måste man upp vid 3.30 på morgonen för bussen til london går 4.45 men 3 timmar sova på bussen då klagar man la inte. HOppas allt bara gå som de ska taimat annars är jag körd!

En dag kvar awiiiieee <3

 

My loneliness is killing me


See you later prison cell!

Fan bloggen har cpat så har inte kunnat komma in på några dagar!

Längar såå tills fredagen eftersom jag ska HEM över helgen, till måndag morgon :D. Awiiiiee såå himla glad och exited!

Dock så måste jag stiga upp ca 3.30 på fredag morgon eftersom min buss går 4.45 men men kan sova på bussen, det är de priset man får ta för att komma hem <333

Får äntligen träffa babe, vi har inte setts på 3 veckor och jag saknar honom otroligt mycket <333 plus att det är våran 15 månaders dag på lördag så blir extra speciellt och komma hem!

Idag på min "lediga" dag igentligen ska jag ha lektion eftersom lektionen från måndagen blev inställd pga av data problem så har den idag från 11-1. Sen ska ja åka ner till stan för att kolla runt lite och sen så måste jag tvätta och plugga nått eventuellt och lite matlagning som jag har lärt mig att hata. All mat äcklar mig nu för tiden, men man måste ju liksom äta för att överleva.

Nej måste börja ta på mig, ska åka in snart

This isn't the last goodbye honey


Honey i'm home<3

Happi happi happi, Nina är just nu otroligt glad :D

Mah biljetterna bokade, leedet på läpparna, nu är det bara fredagen som väntas

Längtar så otroligt mycket till helgen<333


You are my only exception

All I have is you. It is all that I'm waiting for is you. All I need is you<3

Bland de sämsta dagen i mitt liv

Inga mer sådanna här dagar, tack

I don't know what to say , I don't know what to do

Känns som jag har svalt tusen knivar. Det gör ont i mig.

This time i mean it

Paramore's nya album <333

Mayday Parades nya album <333

Last winter<333

Jeff Buckley brings back old memories <333


Ensamheten tär på min själ bit för bit

Jag känner mig så ensam.

Att vara främling i ett annat land är ett ombyte.

Man har ingen trygg punkt

Man har inga säkerhetslinor som fångar upp en om man faller.

Du är ensam på dina fötter, som ska ta sig fram i gyttjan

Gyttjan som djupare och mörkare

Lättare och ljusare

Men ändå står du där

Ensam tillslut

I din cell

Omringad av fyra väggar

Ditt hem

Men detta är inte mitt hem

Mitt fängelse?

Min utväg?

Till friheten?

Okända land

Nej, jag är helt själv

Ingen känner mig, ingen vet vem jag är

Hemlängtan är min enda vän i tomheten



I won't blame you

Idag är man ledig, ska åka in till skolans bokhandel och sedan ner till centrum för att titta runt lite och sen kanske gymma om man känner för de. Update later

 


Put another dime in the jukebox baby

Igår ös regna de som fan, verkligen öste ner.

Min korridor bestämde sig för att gå ut till den här jätte stora nattklubben oceana som tur va så slutade de nästan att regna. Skit stället var enormt typ 4 olika dansgolv, och säkert 5 barer.

En bar som hade typ stand tema med palmer och skit, och en monte carlo, och en vete fan va de var där de fanns ett dansgolv där dj var crazy. Och så på typ längre upp så fanns Ice house rejkavik de var lite kallare där inne  men dansgovlet var stoor, där spelade dom hyffsad bra musik och jämte det fanns disco där dom spelade typ "mambo nr 5, we love rock and roll etc. Vi hade en rolig kväll med massa dans! Tills brandlarmet gick igång så alla i byggnaden var tvungna att evakueras så typ 300 pers fick gå ut i regnet och vänta tills dom hade kollat läget. Så kom de en brandbil och massa poliser dit och en kille var så full att han börja pissa på en bil och typ ramna ihop, tillslut tog polisen honom när han gick in i Hannah och nästan börja bråka med en kille. Typ 40 min senare fick alla gå in igenn men vi bestämde oss för att ta taxin hem, så var hemma vid 2 trött, utsvulten och våt. Men de var kul!

Idag ska jag ha lektioner från 14-18 sen så ska de vara psychosoc kväll (alla som har psykologi social ska hitta på nått) temat är cops and robbers alla 2-3 ska vara utklädda till poliser och alla 1 till rånare, får se om  jag går eftersom jag slutar 18 och de börjar 19.

 

Måste laga mat snart ska åka in om typ 1 h.

 

Those where the best days of my life


I do hope so

Ledig dag idag, sköönt. Dock blev de inte mycket sovmorgon eftersom jag var tvungen att lämna in en bok på bibloteken innan 10 annars hade jag fått bli bannad i en vecka! AAH hehe. Nej sen så köpte jag en till bok av Lauren vet hon sålde sina psy böcker billigare så köpte 2 av henne dom är stoooora som fan typ 1500 sidor sammanlagt, en bok om statestic woho (tur att man gjorde den lätta matte kursen i skolan som lärde ut detta haha) och en psy bok som typ sammarfattar allt tror jag . SÅ sen så har jag tvättat idag haha typ 10 saker fick betala 2 pund för att få tvätta detta o 1 pund för att tumla aja nu vet ja iaf hur man gör de. Sen så har jag inte gjort så värst mycket fick prata med mamma och karolina genom msn och webcam :) det var kul. Karolina frågade efter sina presenter (julklappar) stackan har inget tidsperspektiv, saknar dom så också. Jag hoppas på att få något svar på mitt mail så kan jag berätta vidare på de senare men hoppa hooppas, håll tumarna för min skulle det är något viktigt!

Nej fundera på ta en promis i regnet bara för att komma ut lite.

Blue, yellow and white that's who I am


It's spinning!

Skola idag. Orkar inte skriva om det nu. Mår dåligt, känner mig konstig lix typ konstig känsla, konstig i huvudet som typ migrän men ändå inte, trött, utmattad, snuvig. Ska nog sova tidigt idag om det går.

The apple doesn't fall too far from the tree

Idag hade jag min första riktiga lektion. Dock först hade jag option då som jag måste välja något så gick för att se hur de var psychology of attractiveness de är angående hur folk väljer sina vänner typ, hur folk tycker vissa är attraktiva än andra etc. Det var intressant så jag tror jag kommer att fortsätta med de, de är ju ändå bara 2 h i veckan. Sen hade vi research and data bla bla någon om statistic och hur man gör experiemtn etc hon pratade så fort och gjort allt fort så hängde inte med plus att alla inte fick papper om de för att dom tog slut så nu måste vi som inte fick betala för att kopiera och skriva ut dom! Och vi var säkert mer än 200 elever i salen skit alla stolar var upptagna tror jag ! Så många som läser psychology haha.

Nu är älskling skaffat webcamera och mic så vi kan prata hur mycket vi vill och se varandra vilket kommer hjälpa mig på traven så att jag inte längtar hem så jätte mycket. Yay blev såå glad!!!

 

I'm off to the wrong side of life


Its so hard not having you here

10 veckor till.

 

Jag älskar Markus Hast över allt<3


The voice of an angel

Yay nu är jag lite glad, har fått prata med min älsling i ca i timma dock i min uk phone så samtalet blev dyrt hoppas hans föräldrar inte blir arga när de ser telefonräkningen, men har erbjudit att betata isf ^^

Gud vad skönt de var att höra hans röst jag har saknat honom såå <33

 


You are the only exception for me

Skola idag, sedan kön till free stuff vilket mesta dels bestod av papper men fick ett par ny glasögon, en munk, massa nyckelband, ballonger, gratis pizza och popcorn, shot ^^ Mina vänner fick stå i kök i 3h innan de kom in jag hoppa in med dom och stod i typ 1 h bara hehe^^

kön den var lååång och vi var inte äns nära entren!

Joe and Hannah

En den av skolan

Hitta ett fynd till min toa dörr: Bunny suicides den var sööt^^

Hmm ...?

 


Crap, crap and mooore crap

Två ord: DÅligt dag!

 

Markus skulle ringa mig på telefonen i mitt rum men helvets grejen fungerade inte och jag som hade sett framemot de hela dagen blev jätte ledsen och arg, sen brände jag min mat fast var tvungen att äta den iaf.


I'm a bad person, you don't like me

Jag är trött har höll på sedan kl 7.30 till 19.00 nu kan jag äntligen vila ut. Idag var de skolan, åkte in kl 8 eftersom jag inte visst när jag började så kom jag till headoffice av psykologi och då ser jag ett schema på väggen som säger att jag började igentligen IGÅR! what the? så kom de någon ut oh hjälpte mig och jag berättade att jag inte hade fått någon info om när jag börjad eoch vilken tid bara att jag visste att jag (trodde) jag skulle börja den 1okt. HOn sa att dom hade skickat ut mail men jag har inte fått något så what eva, de löste sig ändå hade inte missat mycket berättade en tjej till mig hon sa att de var en av de tråkigaste dagarna hon har haft här haha. Idag pratade några lärare om vad dom har för interssen och va dom gör typ en forskade om ögon rörelse, hur man kollar efter farliga grejor på flygplatsen, och hur man igentligen läser etc. Det var intressant dom berättade att Southampton är bland 100 bästa psykologi grejer i världen och bland top 10 i uk angående vissa specifica ämnen som dom forskar i. Det är ju bra att veta. Sen fick vi gå tur på bibloteket det är jäääte stoor och finns allt möjlig info om allt vilket är jätte bra, och coolt. Sen efter de slutade vi så åkte ner till stan för att kolla på röst inspelare täknte om man kanske ska spela in lektionerna så man inte missar något viktigt men dom var ganska dyra så får se, hittade en jätte cool men den var dyrast :P ska kolla upp lite i svenska butiken och jämföra.

Nej nu käkar jag toffifee och risen mums hoppas älslingen loggar in snart <333

Mah paramore har ny singel!!!

Ignorance is you new best friend


RSS 2.0