Some secrets should never be spoken

Yes, igår hade jag mitt sista exams för denna gången dock va provet svårare än ja trodde men hoppas de gick bra ändå. Så efter de tvätta jag och sen åkte ja o gymma för första gången på år ( typ 2 månader) o de kändes skönt hade lite ont när ja gick därifrån kanske tog i för mkt och idag känner jag mig lite ömmer. Men de va värt de ska nog försöka gå dit imon ska ha vilo dag idag iaf. Jag är iaf nu motiverad för beach 2010!!! Here i come!

 

Idag tja tänkte kanske åka ner till affären o köpa äpplecidervinäger, sägs vara bra för fettförbränning så ska prova de. Sen så ska ja la bara ta de lugnt. Igår börja ja följa The Vampire Diaries dom verkar bra har bara hunnit se 1 avsnitt än men ska kanske kolla lite fler idag. Och nya säsongen av Skins har börjat ååh va ja har längtat!

Ska checka lite externa hårddiska nu fundera på att köpa en sådan lätt men stort minne kan va gött o ha o kunna bära med sig istället för den fetsaken jag har nu ^^

 

Idag kommer bli en bra dag awiie!

Would you run away if I told you me secret?


Tell me mirror what I look like

Mina exams är igång, första avklarad 2 kvar. Och den värsta är imon statestic uscha är rädd, mycket rädd hoppas allt går bra! Wish me luck.

Fredag är sissta exams sen är jag leedig och så menar ja verkligen ledig i 3 dagar utan att behöva plugga nått o ha ångest över att inte jag pluggar awiie, plus att hannah fyller år på lördag så de ska nog firas plus exams är över. Ska bli en skön och rolig helg.

Längtar såå 8 veckor framåt!

I got a feeling


Please God if you exist, if your listining make my wish come true

Skit denna bloggen har varit död ett tag nu.

Kan beror på att jag har varit hemma i 6veckor, 6 underbara veckor. Har knappt gjort något speciellt bara varit men min älskling och de har varit fantasktisk och nu är jag tillbaka här. Fy fan säger jag känns inte alls roligt på ett sätt, längtar redan hem. Imorgon börjar mina exams har 3 st en på mån, ons, fredag sen så är det ny termin och nytt schema nya saker att lära sig. Inte mycket kvar av detta läs året. Bara 12 skolveckor kvar och 8 veckor kvar tills nästa lov längtar så till de o sommaren.

Känns bara konstig o vara här, i ensamheten igen. Har funderar på om jag gör rätt sak eftersom allt bara känns så konstigt jag längtar ju mestadels bara hem. Tycker ju om utbildningen men allt annat, själv här borta, neeh jag vet inte, vet inte vad jag ska göra.

Har blivit förkyld också igår när jag kom hit, mådde jag inte bra va cp trött så gick o la mig vid 20.30 och vakna vid 8 fast låg kvar en halvtimma, sov jätte länge men de behövde ja nog.

Lite närvös inför imorgon om hur de ska gå, de får la gå som de går hoppas bara ja mår lite bättre.

Jag har en dröm och jag hoppas någon lyssnar och gör min dröm i uppfyllelse


RSS 2.0