Nu vet jag vad kärlek är

Mindre än 5 veckor kvar, och snart är det dags. Börjar bli närvös för var dag som går. Snart lön och då är det att investera på saker som ska med över vattnet. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig hoppas bara resan dit går bra och att man inte blir smittad av svininfluensan vore ju inte så gött när man är alldeles själv och inte har någon som tar han om en. Har börjat gymma grymt mycket hade gratis vecka tänkte då utnjuta de och de gjorde jag fullt ut träna 6 gånger på en vecka haha lördag, sön, tis, tors, fre, lördag väldigt duktigt gjort av mig. Började ju gymma för att försöka gå ner lite i vikt och få muskler men då efter en vecka så har man gått upp 0,6 kg i stället. Vad är detta? Det fråga ja mig, jag har ju inte bytt matvanor heltenkelt så antagligen är det muskler jag har byggt upp haha konstigt det om fallet är så. 

Imorgon är det jobb, fyra dagar framöver men det är bra för plånboken behöver så mycket som möjligt.

Är väldigt sugen på att skriva i min bok men går ju inte när man inte är hemma fcuk! Får la hoppas suget sitter i sig till kvällen, nej är trött och hungrig, ska nog läsa lite i breaking dawn istället. 

If holding hands is to discreet, lets make out in the middle of the street....isn't it obvious that I love you 

Irrevocably in love

Skit det var länge sedan man skrev här. Har inte haft något sug heller kan man säga, men tänkte att du kanske det är dags att ta tag i skrivandet. Inte mycket har hänt, mitt sommar vik är slut nu så dags att gå ner på timanställning igen ganska så skönt att slippa jobba så mycket.

Ska börja på Southampton Uni nu i höst läsa psycholoy i 3 år, så i slutet at sept begär de av till england. Fan börjar allt bli nervös inför detta, mesta för att jag ska lämna pojkvänner kvar här i sverige men jag hoppas och tror allt löser sig ändå. Nästa lön gäller det att inskaffa saker jag behöver ha där borta, lite smått och gott.  Sen så är det inte långt kvar-PANIK!
Dock ska de blir skönt på samma gång att komma ifrån hemirfån är så trött på de mesta. Allt hade varit perfekt om Markus hade kunna följa med men, livet har sina brister oturligt nog.

Nej fundera på gå och äta och fortsätta läsa vidare på Breaking Dawn, fjärde boken ur Twiligth saga set. Underbara böcker dom bästaste jag någonsin läst. Alltså dom är så fint skrivna, deras kärlek berör verkligen mig och varje gång jag läser så tänker jag på min älskling <3. Stephenie du vinner guld i mina ögon- världens bästa bokserie!

Får försöka hålla detta mera uppdaterat, inte så lätt när man inte har så mycket tid över till allt. Men det kommer bli mera när jag flyttar iaf :P

"We belong together"

RSS 2.0