Täckt av desperata tankar, fylld av ångest

Helvete!

Mofo is that skit

Kan la köra en lite feedback på helgen vad som har föregått.
Fredagen var det träning, lite halv jobbigt men hellt okej, sedan så hade jag en " pluggfridag" ^^ kolllade på 2 filmer " American Pie - beta house" och "Blind dating".
VARNING SPOILERS

Ja A. P var la typ Rick film massor av naket och sex, bland världens cpigaste film fy fan va äckligt en scen var ett ord får ewwww, skit alltså.
Aja men den andra filmen var la hellt okej handlade om en blind kille som skulle vara med i en operation som skulle få honom att se lite grann så blir han kär i recpetionisten som förövrigt är bortgift/ håller på bli förlovad/ gift med en indier ja ni vet la själva hur dom har det i sin religion, ah men sedan så får han synen "tillbaka" men flickan dumpar honom han blir ledsen sedan tar flicka tillbaka honom the end ( fölåt ni som ville se filmen kan fotfarande se den en rätt snygg huvudperson för övrigt han som är med i Just my luck)
SLUT PÅ SPOIERS!

Lördagen var la en hellt okej dag. Kemi plugg i ca 4 h om det räknas som normalt + lite övningkörning ute i snöstormen. Sedan later vad det dags att gå ut med gänget (kärlekt till 100000 % ! ) hem till emo först med lite förfest bland den konstigast förfesten jag har varit med om hittills men sedan drog vi ut, dansa lite hade sedan jätte tråkigt (+ blev lite sur/emotional) åkte hem själv sov.

Har du någonsin känt dig som du vore osynlig ,som om du inte fanns för världen omkring dig, som om ingen visste att du äns var där, som om du inte längre existerade? En hel buss blir fylld med folk, sättorna omkring dig blir upptagna utom den brevid dig, alla kliver bara förbi dig lämnar endast ett tomrum inom dig. En krökad lokal där du försöker komma förbi men ingen flyttar sig, det är som det går rakt igenom dig rakt in på dig, kliver rakt på dig. Ibland hör man endast ett svagt rop , ett rop på hjälp, ett rop på uppmärksamhet, ett rop av smärta. En vind sus sveper förbi med en iskall känsla av tomhet. Jag kan inte förstå hur jag kan finnas till, varför jag är jag här om ingen vet om mig? Varför lever jag?

Söndagen, vaknade lupp av solken i ansiktet till en underbar dag så åt lite frukost och tog sedan en promenade med Karolina ner mot knalleland mötte Mattzon på vägen, som följde med på promisen gick och köpte en duk till min mor och Ben & Jerry's till mig och Karro ( Choklad Brownie ^^ <333 ) mums fillibabba sedan gick vi hem och bestämde oss för att kolla på film lite senare efter att jag hade pluggat pluggade ännu en gång lite mera kemi och matte. Sedan när man var klar så drog man iväg till emo ännu en gång där man mötte gängi <3 kollade på "Ciao Bella " som jag själv har sett 3 gånger nu men tyckter själv den är ltie mysig efter det kolla vi på singing bee och sen körde Rico hem oss i betan som knappt ville stänga min dörr blev lite skraj där i början men det gick bra ^^. När man kom hem så kollade jag på " Allt en tjej vill ha" den var bra och sen var det dags att sova.
Ja har har ni gott folk min helg, ni som inte var med hehe. En helg fylld av skratt, glädje, tårar, sorg, utmattning, frustration, längtan det summerar la allt!

Love is all around us is everywhere I go, bullshit!

Cause tonight is the night when...

Gud ibland vill man bara kasta ut sina skolböcker ut igenom balkongen, fy vad skönt det skulle kännas för stunden men sen så skulle ångesten komma " varför gjorde jag så?". Hur gärna jag än vill, så så vill man ju inte riskera utblidningen. Utsätta sig i 2,5 år på IB så vill man gärna inte slänga ut det på ett par sekunder.

För att byta samtalsämne Owen Wilsons nästa är sne, och ful. Ja den är inte alls snygg han borde som alla i hollywood göra en näsoperation och raka till den.
Nej känner för hoppa lite mella olika samtalsämnen
Kärlek. Den lilla eller på ett vis stora flurriga känslan i magen som man får när man tänker på en person är ju ett sätt att definera kärlek. Eller hur mycket man än hatar sina förälrdrar för tillfället så vet man hur mycket man igentligen skulle sakna dom om dom inte fanns. Varför inte en passion för någonting som får dig att bli glad, som en gammal eller varför inte en alldeles ny låt av en artist du beundrar. Hur känns det inte att få höra en låt som bara får dig att rysa genom att hur bra den är? På ett sätt så finns det inte absolut definion av kärlek. Det är bara ett faktum som finns.
"Ögonen är speglar till ens själ" jag tror faktiskt det är hellt sant. Hur många gånger har inte en viss blick, ett par ögon fått mig att falla, fått mig att bli svag, fått mig att inse hur vacker den personen är. Det är ju igentligen hellt sjuk hur en blick kan säga så mycket och göra en sådan påverkan på en person. Det är antagligen därför många människor lägger märket till en persons ögon i första mötet. Jag är nog bland en av dem som gör det. Alltså ett par ögon kan tala så mycket som en mun kan. Om en person har "blickar som kan döda" då faller jag dock är det inte det ända som "jag" då lägger märket till i första mötet. För mig är personens hår viktigt, jah håret! Alltså om inte håret är "bra" enligt mig så då går det bara inte. Det får varken vara för långt eller för kort, det är jätte svårt att säga vad som är "pefekt" det vet man inte förän man ser det. Men om en person har "det perfekta håret" gud då ska du se mig bli knäsvag. Så igentligen den absolut ultimata sättet att få mig att falla för en person ( då menar jag typ " love at first sigth" om man bara tar utseende mässigt) att ha en blick (ögon) som kan säga mer än 1000 ord och en "snygg" frisyr så är du hellt klart min. (Oh my okej om man läser detta så låter det hellt absurt lol ) Aja men jag förstår i alla fall vad jag menar om ingen annan gör.
Kan ge lite exemple på "pefect hair":
Zac Efron
Chad Michael Murray ( i OTH säsong 1 & 2 & 5 )
Hilary Burton ( OTH Angel of Death )
Britney Snow ( John Tucker Must Die )
Lindsay Lohan
Hayley Williams
Jared Leto ( när det inte är för långt)
Avril Lavigne
Dougie Poynter
Jesse McCartney

Exemple på " blickar som kan döda"
Lindsay Lohan
Zac Efron
Avril Lavigne
Chanelle Lindell ( Ciao Bella)



Gud den här grabben är en fullkomlig kombination. Jag kan i alla fall inte undgå att falla för honom han är verkligen en "oh my god vad het han är kille"

Nej nu har jag snackat massor av goja. Det är la ingen som äns orkar läsa allt men men vad ska man göra.

I want to make love to you , two to become as one

Dumlekakor

Blev tillfråga om jag kunde lägga upp receptet på min dumlekakor, så tänkte vara lite vänlig och dela med mig av dessa undebara sötsaker ^^

200 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
10 dumlekolor (orginal)
20 nobless

Blanda smör ( jag brukar smälta det innan) med socker, vetemjöl och bakpulver
Låt det kallna lite grann, rulla sedan 20 bollar och lägg dem i ty muffinsformar går bra ( papper eller aluminum dock fastnar kakorna i pappret ibland ) stick sedan ner 1/2 dumle i varje boll
Sätt in i ugnen i 200 grader i ca 10-15 min
Ta ut och lägg på en nobless på varje kaka. Låt det kallna
Voila! Bon appetite (hur det nu än stavas)



Dö för uppmärksamheten

Dagens unga och gamla svälter ihjäl sig pga eviga bantningskurer och ständig träning. Speciellt dagens kändisar vem i Hollywood har inte bantat? Ständigt jojobantar de för rollers skull eller bara själva uppmarksamheten. Viseligen är det personen som är mest omtalad i median som också väger minst! Det är ju helt sjukt. Tänk de små flickor som ser upp till dessa ikoner, verkligen beundrar deras framgång, deras liv. Hur skulle inte det se ut om din lilla flicka sa att hon måste gå ner 10 kg pga att hon är för tjock enligt Hollywood stereotyperna, enligt sin idol? Det är ju bara absurt all denna banting, viktmiskning, uppgång! Självklart påverkar det inte bara fansen och alla som någonsin läst en modetidning eller sett på tv. Tänk hur mycket det igentligen påverkar själva personen och dess kropp som hela tiden måste stå ut med all slitning, borde inte de inre organen och kroppen smula sönder? Jag tror inte vi är byggda för sådanna slitningar. Vi är som vi är och om man inte är nöjd behöver man inte ta saken med våld. Det finns något som att ändra livsstil om man har en dåligt eller bara köra på den nytiga stilen. Också kan man köra extreme och operera sig men själv tycker jag detta borde vara sista utvägen och inte första.  Ingen verkar förstå hur farligt detta är hur mycket man leker med livlinan till sittl liv. Ska man behöva dö för uppmärksamheten, för att passa in? Någon måste få oss att inse, att öppna ögonen för verkligeheten. Om du älskar dig själv, så kan du bli älskad av andra och därmed älska tillbaka. Livet blir såpass mycket bättre, med ett riktigt leende på läpparna och inte den falska som ingen annan förstog mer än du.

Rista in dig med ord för livet

Som sagt har jag funderat på att skaffa en tattuering MEN jag har ju då inte någon anning om vad jag vill ha.
Vill i alla fall ha typ en slags mening som ska betyda något, och så vill jag ha den på min vänstra underarm. Jag behöver inspiration eller förslag på vad man kan ha. Så hjälp skulle uppskattas.


Reach the point in your life when it all feels good

En sådan onördig summa spenderad

Gårdagen: 150 kr på INGEN Fucking thing!!! Huvudvärk av musik och träningen dock var ju sällskapet guld<3

Note to yourself
Gå aldrig ut mera på fredagar
Gå aldrig ut när det är teama kvällar
Gå aldrig ut när det är band
Gå aldrig mera ut efter en träning


Don't you feel good being alive!

-RPS-

Man: Jag var hos doktorn idag
Hustru: Oh nej!
Man: Jag fick diagnosen RPS
Hustru: Neeeej -gråter-
Man: Ja, jag vet och det är obotligt
Hustru: -gråter-
Man: Han sa när man väl har fått rastlös penis syndrom så är det permanet
Hustru: Vah sa du?
Man: Rastlös penis syndrom ?
Hustru: Okej, det var dropen jag vill ha skillsmässa!

Hahahahahaha RPS lol

Sanningen kan inte döljas

image18

En bild säger mer än tusen ord

I brist på...

Mina brister kan tolkas som stora och små beroende på hur man ser det på




Kan man lida och stora brister på grund av kärlek?

Life keeps on messing with me

Ibland undrar man hur dum man kan vara.
Gårdagens sömn kostade mig 540 kr -h*lvete, s*it, cp b*arn, h*ata!!!-
Vaknade lite för sent får ett samtal om att jag SKULLE ha haft omkörningslektion men jag låg ju och sov så "tuvärr det hade jag helt glömt av" fast än jag vissste om det i 1 månad innan!!! Då hatar man sig själv väldigt mycket!

Krogen igår kväll också det var la trevligt må ja tillägga.

Nej, känner inte för någonting dessutom mår jag piss av vissa anledningar som jag hellst håller privat.

It feels like i'm breathing under water

RSS 2.0