You make the memories and not the other way around

Sol + skateboarding + music + vänner = livet är hellt <3  underbart



Where are you my knight in shining silver

We all know we're falling so why scream

Okej ville vara lite snäll och meddela alla att jag fortfarande lever, har bara 2 mock prov kvar ledig tills onsdag då jag har sista geografin ska bli skönt.
Har inte så värst mycket att säga just nu.
Tar det någon annan gång
Kingeling

This is the song you will never remember

Mock exams

Detta är mitt schema framöver 3 veckor

19/2 Tisdag:
- Swedish p1 13,00-14,45

20/2 Onsdag
-
Swedish p2 8,00-9,45

21/2 Torsdag
- Maths p1 13,00-14,45

22/2 Fredag
-
Maths p2 8,00-9,45
-Psychology p1 13,00-15,15


25/2 Måndag
- Psychology p2 800-9,45

26/2 Tisdag
-
English p1 8,00-9,45
- English p2 10,45-12,30


27/2 Onsdag
- Chemistry p1 13,00-14,45
- Chemistry p2 14,45-17,15


28/2 Torsdag
- Chemistry p3 8,00-9,30

29/2 Fredag
- Ledig

3/3 Måndag
- Ledig

4/3 Tisdag
- Ledig

5/3 Onsdag
- Geograhpy p1 13,00-14,45

6/3 Torsdag
- Geography p2 8,00-9,45

7/3 Fredag
- Ledig ( fram till den 12/3 )

Ser verkligen framemot att ha mocks (or not) men ska bli skönt att få prova på det innan riktiga exams i alla fall

I guess I'm not your type, but the strange is that you are my type

Köp mig lite kärlek

Alla hjärtans dag
Är igentligen en tragisk dag om man tänker på det. Man säger ju att man inte kan köpa kärek för pengar men det är just vad man gör på denna dag, man köper kärlek. Man går ju liksom emot sina normer. Visst det är en fin gest att ge bort en buket med rosor eller en choklad ask, men allt är så patetisk. "Om jag ger dig denna hjärtformade burk med pralliner, älskar du mig mer då?". Är det meningen att man ska falla för vad man får eller vem man får det av? Så varför firar man denna löjliga dag?
För att affärerna ska ha något att sälja och tjärna på och vi uteblir luspanka pga av ett försöka att köpa lite kärlek.?
Vad spelar det för roll om man älskar någon 365 dagar för alltid ut, varför ska man just älska mer just den 14 februari. Det är ju meningslöst, lägg pengarna på något annat i stället som dom fattiga barnen i africa! Jag tror banne med att de inte går runt och köper choklad askar för sina pengar på denna dag. Tänk alla desa askar med choklad de skulle säkerligen fyllt många utsvulltna magar med mat och kanske räddat  en och en annan från att dö ung.
Jag spyr på denna dag,  möjligtvis kan det vara för avund men också på alla miljioner pengar som slösas på en usel dag som kunde gått till nytta. Så många liv som man kunde ha räddat, skulle inte du gjort allt för ditt barn?

Jag ska försöka lova mig själv att från och med nu (snart) ska jag försöka göra livet lättare för en och en annan. Alla förtjärnar att leva ingen förtjärnar att lida utan orsak.

Don't buy me love, don't buy me roses nor diamonds. I don't want your pity money loving me is enough to sweap away my feet of the ground

Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Lördagen var hur bra som hellst, först till emo sedan hem till Mattzon där vi hade lite mysigt med melodigfestivalen/music/klistermärkskrig underbart sen var det taxi ner till trägår'n. Där blev det mycket dans smakade på en ny drink "red fusion" tror jag den hette var hellt good och sedan "hot shot" den smakade som typ varm kaffe med grädde men det skulle tydligen vara varm laktrits med grädde lite udda men hellt okej splide typ halva på mig dock. Sen var det typ dans hela kvällen och "fan va varm det är ska vi ta luft" varje 5 minuteare jah det var varmt som bara den! Inte konstigt när man hade typ "trekant" på danskgolvet och "kramkalas med alla" hur mysigt som hellst må ja säga haha^^
Ja sen skulle vi hem kvällen slutade inte så värt lyckligt men det kan la de inte alltid göra men lyckad kväll var det allt!

Söndagen var det plugg lite grann och sen blev man bjuden på filmkväll hos camilla såg på "Beyond borders" och " Because i said so" första fimen var tragist och inte så värst bra fick bara jätte stort medlidande/sympatiför alla fattiga små barn som knappt har mat för dagen i africa! Men andra filmen var ju kul som hellst riktigt rolig var den.

Måndagen startade med tandläkarbesök ett hål i tänderna + små hål! Damet Nina nu får du allt ta och börja använda tandtråd. Den lilla saken är itne alltid så lätt att komma ihåg. Sen så tog jag, Jennie, JOhanna, Linda och Mattzon en promis till OK mötte Rico med sin cari lekte lite på lekplatsen och sen promernade vi hemåt fast fort gick det inte stannade typ var 5 meter för att "slåss" Jefla Jennie du ska alltid mukka! Mukkarduva! <3
Sen så gick jag och Mattzon hem till Jennie föra att kolla lite på film skulle ha sett "sidney white" men färgen vägrade sätta på och Jennie vägra se den i svart/vit/grått men för mig och Mattzon hade det gåt bra men Neeeej , Jennie som har sätt filmen typ 5 gånger redan lät oss inte se den så vi såg på "bring it on 4 " äkta b film. Spådde slutet i halva flmen vilket var hellt rätt, lagen slås ihop vinner hon får killen slut.

Imon ska jag och min bror till Gbg för att hälsa på faster och sova där till torsdag, sen så blir det torligtvis filmmaraton med gängi natten slut <3 länktar så redan.

Nej nu blir det OTH s5e6

I don't need any man they are stupid!

Torllomr bdore vraa okrnig snia glulinfa bran

[ Varning IB inlägg ]

Två ord IB LYCKA!
Alla internals är inne WOHO

Field work
CAS Essay
IA Psychology

Yes, äntligen är man fri alla dessa j*'vla internals! Ha at you! Nu är det bara revision som gäller mocks om ca 2 veckor och exams om ca 3 månader. Satan vad jag är närvös och panikslagen får bara be till alla gudar och min egna hjärna/kunskapsförmåga/minnesförmåga att jag kommer få godkänt i allt i exams så jag kan få mitt efterlängtade diplom och vara världens lyckligaste tjej! Gudarskyming vad jag kommer vara glader då, vare sig det så kommer jag vara glad för att jag har överlevt 3 år på IB (ni som inte går/gått på IB kan aldrig förstå den känslan). Men en sak är säkert fy skutton vad fort desssa 3 år har gått swosh så är vi inne på de sista månaderna, liksom wow aldrig trodde jag i 9 an att ja skulle ha överlevt och fått med mig kunskaper som jag aldrig trodde jag skulle ha om jag inte hade valt IB. Visst ångrar man sig liksom så varje dag "varför valde jag IB?!?!" Jag tror inte jag har det "riktiga" svaret på den frågan det kommer jag ha efter juni månad, när man har fått tillbaka sina resultat. Då kan jag svara dig "varför jag valde IB". Just nu skulle svaret lyda:
1. Jag är dum i huvet (inser felstavningen)!
2. Jag gillar engelska och därför lät IB bra, trodde jag.
3. Så svårt kan det inte vara trodde jag.
4. Man får en bra utbildning, vilket jag kan hålla med om men så finns det ju alltid små konsekvensker för denna "bra utbildning" som glöm allt med frihet/livet
5. Jag hade ingen anning om vad jag ville bli/vet inte det fortfarande så därför kunde IB vara en bra utbildning för att "hitta sig själv", inset att jag fortfarande inte har gjort det till en vis mån.
6. All mörda gör susen i slutet med andra ord. Stress, panik, magsår allt är värt det i slutändan
7. Jag gillar att inte äga mitt egna liv
8. Vad spelar det för roll vilken utbildning man går, allt är detsamma när man dör
9. Jag gillar att säga till mig själv i sömns " Nina håll käften, sluta tänka på skolan!"
10. Jag vill bli alkolist, för alla som går på IB blir alkoliserade någon gång i sitt liv (inse ironin!)

Igentligen kan jag komma på säkerligen miloner svar på den frågan just nu men det orkar jag inte göra nu och så vet jag att förhoppningsvis kommer jag kunna svara ärligt på frågan när jag får tillbaka resultaten från exams och alla dessa internals som man har fått slita med dag in och dag ut, som bara påverkar en del av ditt slutbetyg.
Själv förknippar jag en IB elev (speciellt en 3a) som en olevande zombie, vi är för trötta för att förstå varför vi är vakna, vi har svårt att sova om nätterna pga av den ständiga tanken(arna) i huvudet eller så sover vi som stockar men blir aldrig riktgit utvilade för att vi är trötta konstant! Vi lever i en värld full av böcker, onda böcker som tvingar oss på med konstiga, oförståliga ord, equationer, formler, verber etc. Alla omkring oss säger antigen "du pluggar för mycket" , "du måste plugga regelbundet", " du måste lära dig detta", "måste du plugga jämt" blah blah blah in och ut går det. Vi har inte tid eller plats för annat än desa 6 GUDOMLIGA ämnen som vi har ägnat våra liv åt i ca 2 år inget annat får ta upp platsen(erna) som behövs för att komma ihåg all dess fruktansvärda oslutliga fakta. "Hjärnan kan aldrig bli för full" säger dom ("The long term memory has unlimited memory") men om den inte kan bli full varför fylls den aldrig när man vill att den ska fyllas och fylls när man inte vill att den ska fyllas? Watevs! Fy vad jag babblar och så här mycket har jag ändå åstakommit.
Ja men om ni någonsin ser en sådan här olevande zombie eller rättare sagt en person som jätte trött ut och bär på ett ton böcker så är det säkerligen en IB elev. Var inte rädd att hälsa (vi äter inte upp eran hjärna, vilket skulle vara väldigt frästande med tanken på hur mycket mer fakta vi får in man kanske skulle göra som Sylar då skulle IB livet vara bra :) Nej, nu tappa jag bort mig som jag sa vi äter inte upp era hjärnor) vi uppskatar lite vänlighet med tanken på hur isolerade vi igentligen är i vår lilla värld (IB världen), kärlek skadar aldrig! Man kan aldrig få nog av kärlek!

Kors i taken vad mycket det blev haha. Lol orkar man värkligen läsa allt detta. ha!

P.S hatar vara sjuk, gå bort hals ont , gå bort hosta gör mig frisk tills imon!

Let me walk on sunshine and not on these grey dull paths that leads to nowhere

Yes in your face

Jag har klart körkort teorin nu ^^ så nu har jag bara kvar uppkörning vilken kommer bli när som hellst. Först jag ska göra när jag får mitt körkort är att åka till lager 157 och shoppa woho


I'm flying on clouds way above the sky

Inspiration sökes

Vill ha tatuering har funderat på en text, änglar vingar, ängel, ävla något i den stilen.
Så tänkte lägga upp några bilder som jag tycker är hellt fantastiks fina och kommenter vilken som skulle passa bäst på mig ^^

1.

2.


3.

4.

5.

6. Love is something we all have in our genes but not always in our heart


Ja detta är vad jag have in mind för tillfället, lämna gärna en kommentar om vad du tycker.

I'm living for love, my dear

RSS 2.0