Besvikelsen kommer som ett bombnerslag än en gång. Bra jobbat!

Är det på något sätt fel att hoppas? Hoppas på det goda, en framtid, en händelse, ett möte? Nej, det är inte fel att hoppas man ska tro på livet. ha förväntningar på livets gåvor. Men hur kommer det sig då att varje gång, varje gång jag hoppas på något. Varje gång jag vill att något ska hända, en längtan till en vis tid och rum. Varje gång jag längtar så stor att det gör ont i mig. Varje gång jag drömmer samma dröm om samma sak som jag längtar till varje kväll att dagen ska komma imorgon. Varje gång får man den där baksmällan, det där stora nej:et om att tuvärr så kommer inte din önskan att slå in. Man känner sig som en stor besvikelse. Känns som man har blivit örfilad, VAKNA UPP OCH INSE FAKTUM SLUTA DRÖMMA OCH LEV LIVET, SLÄPP DINA FÖRVÄNTNINGAR FÖR DE KOMMER ALDIRG ATT SLÅ IN OCH DET VET DU LIKA MYCKET SOM JAG GÖR! Självklart, blir man lika förvånad varje gång. Lika nerslagen varje gång. Samma botten känsla varje gång det händer! Borde man inte vi detta läget då ha gett upp? Ja, Nej ? Man skulle kunna tro det. Men så ger man upp, men då komer den där lilla känslan fram inom en "tänk om det skulle hända, tänk om?" och man är på samma onda cirkels promenad igen, tillbaka i drömvärlden, i sin fantasivärld där livet leker med en. Och så händer samma gamla process igen. Man liksom vägrar att acceptera att släppa taget! Alla ni som har läst Processen av Kafka vet ju kanske Josef K. viljestarka sinne han vägrade ge upp förän han verkligen insåg att han aldrig skulle kunna vinna. Man kanske ska ta efter Kafkas tolking på Processen att det är en metafor för livet, man kan inte veta allt, ibland måste man bara låta saker och ting vara som det är och bara acceptera faktumet. Man kanske ska släppa tron på att drömmar, förväntningar och förhoppningar bara är illusioner i en sinne som kanske aldrig kommer att slå in utan vissa mirakel. Men vad är ett liv utan detta då? Utan tro, hopp, drömmar, önskningar? Det är ju som att säga till en nunna att Gud inte finns sluta tro på honom eller till ett litet barn att sluta tro på livet du kommer aldig bli det du vill!
Är ett liv där det finns tro, hopp, drömmar, önskningar, förväntningar, förhoppningar, misslyckande, besvikelser, motgångar ett bättre liv, ett liv värt att kämpa för, att leva för? Än ett liv där inga känslor existerar, strikt förbjudna men på samma gång fri från alla den inre striden och dess sinne?

Nobody knows where they might end up

Say cheese, or else you will look like a freaking fool. Yeah you don't want that huh? No, I thought so! So say cheese -click-

Lol fick mitt riktiga körkort idag då och inte den där papperslappen haha jag ser ut som en blek / livrädd zombie!! haha Och jag hoppas att jag inte gör det i vanliga fall utan detta var bara ett sådant tillfälle som bara var tuvunget att fångas på bild och tvunget att hamna på mitt körkort som jag måste leva med i 10 år innan jag kan föryna det. Jo troigtvis så har man förändrats lite gran efter dessa 10 år då man blir 28 år skit nästan halvägs till 50! Scary shit!

Jag har gått och tänkt på en sak eller ja rättare sagt rätt länge nu vad fan vill jag bli????
Varför ska man ha sådan press på vad man vill bli och vad man vill jobba med. Ibland skulle det vara enklare om någon bara lottade ut yrken " ja du får bli arkeolog och du får bli tandläkare". Visst det systemet skulle vara superlätt men sedan kommer ju konsekvenserna med det tänkt om man inte alls gillar yrket vad gör man då? Olycklig hela sitt liv, jah! Eller varför inte om någon bara sa till en jag tycker du passar som "kirurg" eller nått sådant det skulle ju också vara lätt eller om man fick ta ett sådant test och voila du passar som forskare! Visst skulle alla dessa "genvägar" göra livet lite lättare ibland men som sagt livet ska inte vara så lätt man ska kämpa för att leva och de som inte orkar ja det dör. Ja nu har jag tappat tråden lite den så kallade "röda tråden som ska finnas med i uppsatser som till exempel i svenskan" ja just de vad vill jag bli? Ingen anning alltså. Har lite funderingar på psykologi hållet men jag vill liksom inte bli psykolog och sitta och lyssa på alla jävla människors problem. Nej, jag vill ta reda på hur människan fungerar och varför den fungerar och betersig på det sättet de gör. Kanske forskare inom psykologi? Nja, vet inte riktigt det låter ju intressant att forska om människan dess känslor, betender, hur den påverkas av droger och medciner. Det lockar ju, men utvägen att bli forskare tar säkerligen flera flera år mist 10 år på att läsa till det ( 5 år för att få psykologi examen sedan om man vill studera vidare på specialicerade inriktinigar blir det fler år + att forskar utblindingen är ju den högsta utbildningen man ka få! ) Annat som lockar är ju musik något med musik att göra har allitd vara inresserad av musik. Även litteratur har börjar intressera mig lite grann nu typ som dikter och sådant. Geografi är också interssant och kemi om medicine & drugs hur den påverkar människokroppen. Hjälp detta är svååårt! Mah, som tur ska ja ta ett år ledig för att fundera ut detta och sedan kommer ju andra frågan i följd vart vill du studera i Sverige? Utomlands? Ja kanske i Sverige eller USA men har ju aldrig varit där innan så men har alltid velat åka dit. Varför inte England har ju varit där mycket intressant land. Eller kanske Australien? Ja herregud ja skulle kunna hålla på och ta slut på hela detta lilla papper och ingen i världen skulle orka läsa de haha lol.
Nej om någon har en bra lösning, let me know. Och vad skulle du kunna se mig jobba med? Vad är jag bra på och intresserad i?
Nej detta är mitt ansvar, jag ska inte lägga min tyngd på era axlar, ni har säkert egna probem att hanskas med. But i feel sååå screwed!

Don't look away, don't run away, baby it's only life

That is freaking awesome!

Jag har körkort!!!!!!
Nu kan jag tutta och köra när jag vill, utan att mamma ska behöva sitta jämte och gnälla! WOHOOOO!!!


I'm good and you like it

Let me show you my true color part 2

Vad som gör mest ont

Har du någonsin haft allt framför dina fötter
men inte märkt de förrän all var försent?
Någonsin haft någon som älskat dig djup
men varit blind för kärleken?
Någonsin haft allt det du någonsin önskat dig
men insett det när det inte fanns kvar?
Nu när allt kommer omkring sig
Sitter man här ensam kvar
Med tankarna
Det gör som mest ont
att veta vad man missat
Varför märkte jag ingenting då?
Varför var jag så blind?
Varför?
Jag skulle ha öppnat mina ögon
Och sagt
Du är den jag har drömt om
Du är den jag behöver
Du är den jag älskar
Men nu är allt försent
Allt är förgivet
Allt är borta
Kommer smärtan krypandes ifatt en
Bara jag, mitt hjärta, min ensamhet, min själ, min smärta
Bara jag kvar?


Let me show you my true color part 1

Breathing underneath water

It feels like I'm breathing underneath water
It's so thick and I can hardly reach the oxygen
Lack of ambitions to keep on moving
Life is just messing with me
All the time
Day and night
God seems to like playing games with my life
Seems to like to see me screw up
Fail in whatever I do
I must be the world's biggest fool
What I wish is to somebody to pull me out
Out from the quicksand
Take me away
To a better place
Let my wings heal
So may the angels fly away with me
And help me if I stumble and fall
Give me energy to live
If I'll make it until tomorrow
I will scream hallelujah
Until I have no voice anymore


How does he know?

Måste bara säga att filmen Förtrollad är bara så himla mysig, älskar den!
Konceptet att aldrig sluta att tro och hoppas vilket är ganska optimistiskt för en som är pessimist men man kan ju alltid försöka.
Den första kyssen är den starkaste av dem alla, en kraft som kan väcka de döda!

I've been waiting for the true loves kiss

You wanker!

Vill ha lördag kväll nu!!!!!

London urges are screaming for me

Woho nu är resan beställd jag, Emelie, Liinn. Linnea, Jennica åker till London den 6 juni i 6 dagar ska bi så jädrans kul längtra redan jätte mycket. Fan det ska festas. shoppas allts ska hinnas med på 6 DAGAR!!!
Nu kommer jag i alla fall ha något att se fram emot till sommaren fast först ska vi ju förbi min 19 års dag sedan exams sedan balen och sedan studenten innan vi åker till london men mycket ska det hinnas med. Förhoppningsvis ska jag kanske kanske få träffa Dan i london (hoppas) om han kunde komma och hälja på mig
P.S Dan är en studen på Exeter Collage som jag möte på våran resan till Exeter i 2an förra året jätte söööt och snäll ^^

För övrigt älskar jag väder här i Borås för tillfäellet underbara soliga väder passar just mig
Picknick idag vare hellt mysig samt /coop/mctv med beccah var mysipys

Sometimes i wish you were here

RSS 2.0