I want to make you my summer boy

Jag är glad.

 

Längtar till den 10 november för då händer det sakor WOOP WOOP<3


It's so fluffy I want to dieee

Nu är hemresan bokad för julen 18 dec kommer jag hem, dock har ja inte beställt resan tillbaka vet inte riktig när ja ska åka så tar det sen. Längtar!!!

 

Har blivit lite sjuk, kanske beror på att ja inte har sovit så bra på 2 veckor. Så inget gym idag har försökt o plugga men det har inte gått så jätte bra har haft svårt att koncentrar mig av någon anledning. Sen gick jag och Bianca på bio åt Ben& Jerry's först o sen såg vi dumma mej, den va rolig 3 av 5!

Hihi jag längtar till våran absint kväll, ser fram emot den. Eller hur Bianca ^^

Nej nu blir det lite Smallville få se om man kan gymma imorgon hade varit skönt men inte bra o träna när man e sjuk.

 

I never knew love like this


Evolution goes hand in hand with change

Helgen är över, den va helt lugnt och mysig!

Ännu en vecka. Vädret här är underbart runt 20 grader på dagarna och solen skiner! Imorgon ska iväg på core fitness ska bli kul och sen är det lite skola!

Har börjat skriva ner mina favo dikter i en bok, det tar tid när det är över 50 st att skriva ner men har gjort ca 15 redan så ett par kvar! Skulle vara kul o publicera några någon dag!

Hoppas på få tillbaka motivationen att skriva min bok, har haft en paus över sommaren men har så svårt att skriva när ja inte är sugen på det. Så den kommer nog inte bli färdig än på ett tag, de får ta den tid det tar blir la bäst så! Men gud vad jag är sugen när den är klar o allt att få slå mig ner och läsa igenom min egna bok! SKulle inte de vara cooolt!

 


Onagi

Helg, meh no big deal!

Var på aerobic klass idag och body conditoning redan kl 10.15 skulle igenligen gå bara på aerobic men stanna för den andra också de va intesivt men bra träning! ska nog gå igen.

Efter så va de ganska tråkigt dag, vissa dagar gå så segt bara och man känner verkligen av ensamheten. Jag saknar min Markus visst vi pratas vid varje dag men det är inte samma sak som att träffast o umgås. Jag saknar hans beröring, att bara får somna bredvid honom. Har så svårt att sova här borta.

Jag har ont i ryggen skulle sitta fint med massage.

Har inte så mycket att säga.

Ska försöka träna hårt och så fram till jul, hoppas på resultat!

Nu ska ja kolla vidare på vänner

You're my Link


Remembering what you missed

Jag kanske inte säger det så ofta men du ska veta att du betyder nått för mig och att jag älskar dig. Skulle sakna dig om du inte fanns<3

 

Du vet vem du är och ta åt dig, du må vara flera stycken men just du har en plats i mitt hjärta...

 

Man kanske inte tänker, man kanske inte uppskattar det eller förstår hur mycket något/någon betyder för en förrän man saknar det. Och man tänker att klart att man får uppleva det igen men man vet aldrig när en sista kliv är.

 

Life is like a huge beach empty, clean, quite from birth. You never know who'll stubble across, who'd you run into, who'll walk by you without giving notice. Who'll fall so hard they leave a mark, change the structure of the land which may never recover. The breeze erases, cleans some things away however, some people leave footprints in the sand that never wash away and you'll never be the same.


Pictures of my new place

Så här ser det ut på utsidan bor högst upp

 

Mitt kök det är lite stökigt men iaf dörren rakt fram är ytterdörren, dörren till höger är toa dörren och kläderna till vänster är min garderob ^^

Toa/dusch

Mitt sovrum/vardagasrum/skrivrum

Min säng/ kaffe hörnan hihi^^


Back in Southampton

Nu är ja tillbaka i UK, nytt boende, nytt läsår, nya människor, nya upplevelser! Imorgon börjar skolan ska bli kul och få lära sig något nytt, detta året gäller! För betygen så jag måste prestera bra!

2 Jobbiga dagar, lämna Borås och min älskling det är aldrig lätt och säga hejdå (för att inte ses på ett tag =11 veckor) vilket kommer bli rekod, undrar på om ja klarar det men det ska jag banne med. Kärleken övervinner allt<3

Har inret mitt rum idag så de känns lite mera hemtrevligt, en studio med kök,sovrum och toa/dusch lagom för en person. Dock kan ju är ljud isoleringen dålig hoppas ja kan sova i natt...

Har jätte ont i ryggen av någon konstig anledning, ska gå och fixa mitt gymkort imorgon så ja kan tag tag i tränandet, det ska bli intensiv hårdträning nu i 11 veckor! Ska komma i form! Hejdå fett hello muscles!

Nu ska jag nog sova har inte sovit bra på 2 dagar nu

 

Amor vincit omnia


RSS 2.0