Welcome you got mail

OM någon vill skriva till mig eller kanske skicka något så är min address hit

 

M474
Montefiore House
Wessex lane
Southampton
SO182NU


Uni time is...

Hannah hjälpte mig att hitta en jätte bra sida som är bra under studierna, så jag tror jag hittade mitt schema om det stämmer nu haha.

Crapm man ser ju inget men ska sammanfatta bilden

 

Går

Måndag: 16-17

Tisdag: 11-13

Torsdag: 16-18

Fredag: 13-15

OM detta stämmer går jag inte alls mycket i skolan haha


I am who I am and who I want to be

Fick en spurta idag mot menagatis eller nått sådant pga av att jag inte hade fått de.
Alla måste tycka jag är en tråkmåns som inte följer med ut på freshersweek (alla som börjar uni massor av olika fester och aktiviteter som försegår). Men jag känner bara inte för att festa nej det är tråkigt plus att jag ska börja skolan imorgon vill vara utvilad och pigg och glad för min introduktion! Mina roomizar är ute på fest nu Oceania något stooort ställe, man hör typ konstant musik här! Lite mysigt men jobbigt på samma gång. Nej ska prata med M och kanske se klart filmen som jag börja på igår He's just not that into you.


Fuck you, I do want I want to


Upptäcksfärd

Jag nog gå och utforska skolan idag, har inte varit där så mycket kanske kan vara bra och lära känna stället tills imorgon. Undra vilken tid jag börjar?

 

University Of Southampton, jag kommer att vara på de rosa området.


Att man kan sakna någon så otroligt mycket som så här

Nu är det inte längre roligt, jag vill ha min Markus <3

Cheers what's with that?

Idag var jag och shoppade en massa, typ pärmar, ugnsplåt, luktljus, mobilkontantkort  etc. Wow skiiit mycket affärer där värsta bästa shopping man kan göra. Gjorde pizza i ugnen idag fast brände den eftersom jag inte visst hur ugnen fungerarde så råka sätta på båda samtidigt(vi har två in över o en under).

Här är lite pix

Har dekorerat mitt rum lite Min säng och mina fina vägg

Har dekorerat mitt rum lite Mitt rum

Mitt skrivbord

Min utsikt

Vårat kylskåp

Vårat kök

Vårat bord

Våran korridor

Min fina lapp

Mina roomizar Hannah, Ash

Mina roomizar (förutom han i rött och tjejen) Jack, Jamie, Mayo, Daniella, Ash

Mina roomizar Jack, Nathalie, Fran


No freaking way, ever!

FY skutton vilken tråkig kväll, det blev inte chav vs geeks utan vi skulle istället till The Hobbit med grabbarna från korridoren eftersom tjejerna skulle på en förbeställd fest. Och han som visste vägen dit hoppade av WAY TO SOON typ bara 5 min från campus, eftersom han sa att vi var nära och vi bara skulle ta en genväg HAHA han var bara pissenördig därför gick han av och fick 10 pers att följa efter honom. Sen var vi vilse ett tag och började gå till the hobbit efter hans gps karta på mobilen. Tja, det tog 1 timma att komma dit fy fan tur att jag hade bekvämma skor, var så kall, hungrig och trött när vi kom dit och sen så hade jag ju glömt mitt jälva legg hade bara mitt student id card som inte fungerade som tur var släppte vakten in oss annars hade jag gått dit i onördagn, vilket jag hade gjort ändå eftersom jag bara ville hem men inte kunde ta mig hem själv. VI var där i typ 30 min sen ville dom 2 andra tjejerna också åka hem så vi tog en taxi. Kom hem vid 12.30 uttmattad, hungrig och trött. Fan ska aldrig gå ut igen, inte med dom i alla fall!

 

You surly learn from your mistakes


Try to keep it down so nobody hears

Idag har jag varit på ikea omg vad stort de var typ som hela knalle, 4 våningar. Vi gick typ vilse när jag skulle hitta min kastruller och stekpannan. DOm hade en svensk mat avdeling väldigt liten där man kunde köpa lingonsylt, köttbullar, äppelpaj och vanlijsås ^^ mums åt precis en bit av det med lite kaffe. Var på ikea i ca 3 timmar var starving när jag kom hem hade inte ätit sedan kl 9. Nu ska hela min korridor ut till någon bar så ska la följa med idag eftersom jag inte gick igår var ju så trött. Ska nog börja göra iordning de ska tydligen vara något tema på baren chav vs geek men jag har inget av de som kan blir de så tar på mig något vanligt. Nej ska fixa mig tutu

 

I want to touch you right now, all over your body


Måste nog köpa en ny säng?

Nu har man sovit sin första natt i detta land. Gick och la mig tidigt igår för att jag var så trött efter resan och de andra gick ut, men typ vid 1.30 vakna jag upp av massor av ljud folk som skrek ute, banka i dörrar och pratade i korridoren inte så jälva lätt att somna då när allt låter så högt. Men det slutade tillslut så jag somnade och vakna upp vid 7 försökte ligga kvar och sova men tiden gick så sackta så gick upp 1,5 timma senare för att äta lite frukost. Funderar på ta en promis och utforska området alla andra ligger och sover, får la se om jag hittar tillbaka.

 

One wish and it would be you!


Destination Southampton

Nu är jag här, resan var lång fick jätte ont i mage, grät som bara den vid flygplatesen hela vägen nästan till england. Fick vänta på bussen i 3 timmar gick vilse i heathrow men där hittade jag sådan häringa godingar .

Bussresan var jobbig, när jag väl kom fram står man där helt förvirrad över vart man ska ta vägen så pekar några tjejer åt ett håll dit går jag och försöker få tag på en taxi men nej får ta jälva bussen med 36kg bagage, inte så jävla lätt

!

När väl bussen kommer får jag inte gå på pga av att de redan är full så får vänta ännu mera. Sen får man betala 20 kr för att åka typ 5 min, men men. Kommer till wessex lane där jag går in i fel reception fast där träffar jag en kille som hjälper mig att hitta rätt och till mitt rum, jätte snäll hjälpte mig att bära upp min tunga 26 kg väska till högsta våningen hade ALDRIG klarat de själv utan hiss! Kommer till mitt rum ja du ser lite roligt ut  typ 4 x 3 m , steeen hård! säng me(nar jag verkligen sten hård fattar inte hur man ska klara av att sova där i 1 år. Och så fucka mitt fönster i rummet (vilket blev fixat senare när jag inte var hemma!) och översvämning i min toalett så jag får  använda en av mina egna handukar för att torka upp. Tänker inte använda den igen! usch!. Min grannar var jätte snälla alla hälsa på mig direkt, Natalie (eng), Hannah (eng) , Ash ( eng) , Jack (kina) sedan kom den sista men han här inte hälsat än!
GJorde mig iordning tog en kall dusch eftersom jag inte visste hur duschen fungerade, åt lite soppa sedan följde alla med mig ner till ASAD eller nått typ som maxi för att handla lite, hade skrivit en lista : kastruller, stekpanna .... och MAT haha inte lätt och veta vad jag menar då så börjar plocka och då får vi reda på att de stänger om 5 min så bara plocka på mig de nödvändigaste. Värsta långa sega köerna där usch, åkte tillbaka åt mackor (igen) inte gott alltså. FIck ont i magen igen måste vara resan eller maten. 
Har pratat lite med min älsling saknar honom såå förstår int ehur detta ska gå igentligen <3. Min rumiis gick ut för att festa men jag orkar inte känns som jag sitter fortfarande på planet lite bättre nu men är för tröött ska försöka sova tidigt och se vad som händer imorgon måste iaf handla lite mera. 
Staden verkar mysig rikgit engelsk med små hus och små gator. FÅr la se om man trivs. Mycket liv här på campus iaf och internet är cp!


SKolan som tur börjar på tors så hinner fixa ordning allt och så.

där har ni lite uppdate får veta mera senar orkar inte nu

 

Its terrible how much  I miss you


Time goes bye to fast

Marknad imorgon träffa beccah <3 Yay

Bajs 3 dagar kvar </3


Nobody likes a drunky

Fan hur tror dom att man ska få plats med hela sitt liv på ca 28 kg. Nej det går icke plus att dom jävla väskorna väger ju satans mycket så det blir ju bara kvar ca 20 kg. Detta är inte roligt! KOmmer att få gå naken där borta!

 

Life ain't fair sweety.


Är lite sugen på en "dra din fitta i grus"! :D

Måndag och ännu en dag mindre kvar här i B. Snart är man i ett annat land, på en ö faktiskt.  Läste lite granna att Southampton är har ungefär lika många invånare som malmö men arean är betydligt större, så staden är la inte mer än dubbelt så stor som B. Har haft en riktigt mysig dag<3 fick Avrils nya parfym som överrasknings present blev jätte glad eftersom jag har velat ha den länge nu tack älsling <333. Imorgon får man se vad som händer skulle nog träffa A och sedan på kvällen kanske träna F10 saknat dom så flickorna blir inte av att se dem mera längre på ett tag.

Ska nog spela lite granna har ingen skriv lust idag

 

You don't need money or you don't need to be an alien, you just need to be you, to believe in yourself that you can make a difference.


Kom och hälsa på mig!

Nu blev jag glad satt och pyssla lite på datorn och ville kolla ungefär hur mycket det skulle kosta för att komma till Southampton och om man tajmar med rätt datum så kan man t o m få tur och retur (fly från sävö- standsted, buss från standsted till london, buss från london till southampton och tillbaka) för endast (ca) 500 kr!!! Wow jag hoppas verkligen många utnytjar detta för att hälsa på mig och göra mig lite glad med besökt!

 

I'm so happy i'm so glad that i got you!


Nio mera dar

Tick tock, tick tock... tiden bara flyger iväg. 1 Vecka kvar och var dag ökar paniken och ångesten inombods.  Idag grät jag pga av att jag inte vet hur jag ska kunna ta farväl av min älskling och då sa han att vi inte behöver säga hejdå utan vi ses snart igen. Han är så underbar som alltid lugnar ner mig, även om bryter ihop igen.  Försöker att inte tänka på de så mycket men det finns alltid någon som tar upp det, någon som alltid är nyfiken som får flammorna att flamma upp igen. Skyller inte på dem som vill veta men det gör ont varje gång jag måste tänka på att åka. Men snart får man la uppleva hur det igentligen är att åka om man pallar det eller bryter fullständigt ihop?

Imorgon ska jag på bröllop på Markus mostersbröllop, ska la bli intressant mitt första bröllop. Ska nog ha på mig min vita studentklänning imorgon har bara använt den en enda gång hoppas jag blir nöjd imorgon med outfiten imorgon eller om jag ändrar mig hehe. Ska nog sova snart känner mig inte så värst pigger längre.

 

If a bird can sing with a broken wing, we learn to bed when the wing blows.


Your smell is so lovely

En ganska så fantastisk dag, 17 september vilket betyder 14 månader, 1 år och 2 månader för mig och min älskling. Allting känns så underbart och rätt och jag hoppas de förbli så här föralltid <3

Jag behöver ha dig

Livet är inte rättvist. Ja de håller la de flesta med men jag måste bara få påpeka det, att livet inte är rättvist! Jag kan säga fullt ut att det finns väldigt, väldigt få personer som verkligen känner mig. Vet vem jag är, vem jag verkligen är? Vad som har hänt mig? Mitt liv har sedan 8 års åldern gått neråt med några uppförsbackar. Livet är ganska kasst säger jag. Men man ska la inte klaga allt för mycket och ta allt förgivet för nej det finns solstrålar som lyser på mig även i de mörkaste stunderna. Men nu vill jag klaga för jag har panik. Det bästaste som någonsin har hänt mig är min pojvän han litterärt räddade mig från mig själv kommer om 2 veckor att tas ifrån mig, ifrån min armar. NEJ! Jag gillar inte tanken bakom detta. NEJ. Det gör jag inte. Han får aldrig släppas ifrån mitt grepp men nu kommer han att göra de. FAN! Pga. att jag ska åka iväg och plugga på andra sidan vattnet i ett helt främmande land helt ensam! Visst alla säger att de kommer gå bra och att man ska se de positivt. Men se de ifrån min sida!

Hur skulle du känna om halva dig själv slets av ifrån din kropp?

Inte så bra vah?
Nej. Jag är bara massa rädd, att den ska förvinna eller gå vilse. Att jag ska förmultna i det främmade landet, ensam utan några andetag. Utan att veta när jag kan andas igen?


Försvinn

Jao, tisdag idag. Dagen börja med en lång promenad med familjen sen när jag skulle iväg förbi Jennie för att hämta min fmsändare så ringer mamma och säger att markus är hos oss :). Blev glad så jag nästan sprang hem. VI drog ner till knalle för att han skulle fråga efter praktikplats sen iväg hem till honom för att slappa och sedan gymma lite. Måste säga att de har varit underbart väder idag och igår, har passat på att sola lite! Nu är jag hemma lite trött i kroppen efter gymmet, sitter och väntar på att idol ska börja  annars har jag inget för mig, funderar kanske på att skriva lite om jag har inspriation.

Nej inte mycket att berätta förutom att min vackohjärna håller på att återkomma vilket inte är bra, konstiga tankar och humörsvängningar. Nej tack! Bort bort och bort!!!

Orkar inte skriva mera här har inget att säga.

 

Evil thoughts go away, please I'm begging you. Don't touch me anymore, I use to be in a darker place then i found happiness and thanks I like to stay there!


1 2 3 4 ...40 död

Igår hade jag en jätte bra morgon, åkte tidigt för att överraska Markus<3 han blev jätte glad!. Sen var jag tvungen att gå och klippa mig. Förstår inte riktigt att de kan ta 50 späännn för att tvätta och styla om jag hade sätt prislistan innan allt var färdigt hade jag tackat nej men får la tänka på det nästa gång, fast det blev bra ändå.  Sen var det ner i tvättstugan (haha har bara tvättat 2 gånger själv hela mitt liv så kan fortfarande inte de bara klicka lite här och där) sen kom mamma hem tidigare och färgade mitt hår. Blev väldigt nöjd med allt. Sen så bakade jag och syrran en cheesecake med annaans den blev förvårnadsvärt god! Var på gymmet lite och körde där min babe kom och överraska mig hihi! Aja detta var vad som hände igår.

 

Åter till idag, har sovit lite för länge så är lite trötter men det går la snart över. 

Visste du att var 40e sekund så tar någon självmord! Det är ju katastrofalt! Man borde tänka på de vänner och familj man har att man inte tar de förgivet och att man påminner dem om hur mycket det betyder så att inget ont händer. Så här är en liten hälsning till mina ni betyder, ni är värda livet för vad som än händer älskar jag er!

Sitter och funderar på om man ska dra ner till gymmet för att lyfta lite de jobbiga är bara att behöva åka buss ner dit mah så tråkigt men får se om jag går dit, borde eftersom jag har 2 gånger kvar denna vecka att gymma.

Så underbart väder det är ute inte ofta man ser det nuförtiden. Nej nu kommer jag inte på något mer.

 

I tell you, you are my hero because you saved me from myself.


Life won't wait for me

Sitter här framför datorn. Var och gymmade i 1,5 timma idag tyckte jag va väldigt duktig fast sedan fick jag mani och gick köpte godis på videomix eller hemmakvälls om de nu heter men jag tycker inte om det.

Nej nu sitter jag här och käkar lite godis, sneglar ibland på tv där cry baby går fast mest skriver jag i min egna bok jag har börjat skriva, har kommit en bit på börjar men än så länge är de mycket kvar att skriva. Ibland har jag svårt att skriva så då måste jag vänta tills jag får upp suget igen för att skriva därför går det inte så fort fram. Men jag vet ungefär vad den ska handla om de svåra är bara att fylla mellanrummen med prat och handlingar.

Kanske kan ge er en liten preview.

 

”Det är ett måste. Jag kan inte vända nu, detta är min enda utväg. På tre, ja på tre då gör jag det. Ett, bara två steg kvar. Tttvvå, jag vet inte om jag vågar. Nej jag måste, sagt är sagt! En tyst bekant viskning hörs ”Gör det inte.” ”Treee…” En svart skugga, det var det enda man hann se. Sedan föll bloddropparna långsamt ner på marken. ”


Okej mer får ni inte idag, måste återgå till skrivandet

 

I love when you touch me


Ying och Yang

3 veckor kvar exakt idag. Fan vad tiden går fort, nyss var de ju 5. Aja man får la ställa in sig på att snart bär det av inget mer att göra. Får fixa en lista på vad jag ska ta med har inte tänkt på det så mycket, men jag har en påse med saker jag MÅSTE ha med över typ mediciner lite plast tallrikar, bestik och sådant. Men jag ska göra mitt bästa för att se detta som en positiv grej att jag åker för tillfället har jag haft lite svårt för det men som mitt hjärta sa till mig " du ska se det som en rolig grej att få komma iväg och träffa nya människor och få göra någon som du själv tycker om, för allt kommer att gå bra". Tack, jag får lita på dina ord <3

Tränandet går la ganska så bra, tränar typ 3 gånger i veckan vilket jag själv tycker är rimligt och lagom för mig. Tänkte kanske dra dit idag.

På det senaste har alla min lördagar slutat i katastrof av olika anledningar men oftast startade av mig själv, jag orkar inte med mig själv! Men nu ska de bli nya tag, ska sluta upp med det där innan någotting...

Har haft 2 jätte konstiga nätter har vaknat upp med jätte värk i magen som om någon gjorde tusen nålar inuti min mage. Fast de konstiga är att jag inte är 100% säker på om jag har drömt de eller om det verkligen hände. Det har iaf gjort jätte ont. Hopas inte de händer igen.

Idag är det söndag, jag ska nog försöka läsa lite breaking dawn måste läsa ut den snart och kanske skriva lite och sedan gå ner och träna. Får se vad som händer men nu ska jag ringa ett samtal. Är inte så bra på uppdatera men ska försöka förbättra mig.

 

 

 


RSS 2.0