R.I.P Svampbob fyrkant

Rest in peace Svampbob, igår dog Johannas och mitt barn han blev ca 2 veckor gammal ett mycket fyndigt och interssant liv fick han leva. Saknar honom redan <3




Och så var det lördag idag, ännu en dag närmare exams ca 7 månader kvar till man får tillbaka livet, som man sålde till IB augusti 2005.
Idag så har man pluggat field work vilket inte gick bra alls liksom det fungerar bara inte, om man ska få ett ta och bli mellan 0 -2 då kan man ju liksom inte få ett som är över 2 då måset något vara fel!!!! men vad!!!!?

Sen så var man ute och "åkte" lite i parken ( 10% åka 90% bära som Rick sa) med gangi <3 hellt underbara människor, dom bästa på planeten.
Sen så skulle alla hem och var man ännu en gång nergrävd i sinna böcker den här gången i psychologin tänkte att ja skulle läsa lite för att inte glömma altl innan exams. Men blev så trött så sov i ca 45 min vilket va skönt och nu har ja tänkte att gå igenom våra tok presentation en gång och kanske möjligt vis åka ner och köpa lite godis och annat gotti, kanske ser på epi 3 av Heroes ikväll för har ju inget annat rolig planerat alla andra människor är ju upptagna.

Peace out

I will love you to death, but will you love me to death?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0